Territorial

futbol català

1a catalana

Amenaçats d'expulsió

1a catalana. El Sant Joan de Montcada veu com li tanquen el terreny de joc per segona vegada en un mes i està en perill de quedar fora de la competició si hi torna a haver incidents

No fa ni un mes que el Sant Joan de Montcada va haver de jugar a l'exili al camp del Carmel a porta tancada, i el club ha tornat a veure com li clausuraven Can Sant Joan. En aquest cas, “pel fet de produir-se incidents greus de públic” en el partit contra el Girona B de diumenge passat.

“Ens sentim perseguits. Som els novells i és molt fàcil anar per nosaltres; d'insults, malauradament, n'hi ha a tots els camps”, es queixa el tècnic montcadenc, José Pinti, que ha vist com a l'equip, en plena lluita per la permanència, se li multipliquen els problemes. Ara, la principal preocupació, però, és que la tercera vegada que es torni a produir una situació similar l'equip serà expulsat de la competició. “Al final això són coses incontrolables. L'acta del partit parla de dues persones que van intentar saltar al camp; només dues de més de 400 que hi havia”, hi afegeix l'entrenador del Sant Joan, que veu també com les sancions suposen un esforç econòmic a l'entitat: “No només són les multes, sinó que perdem els diners de la taquilla i haurem de llogar una altra vegada un camp.”

En el terreny esportiu, però, el precedent no pot ser més positiu per als montcadencs: contra l'Andorra, jugant a porta tancada al camp del Carmel, a Barcelona, el Sant Joan es va imposar per 4-0. Contra el Masnou, si el recurs no hi posa remei, hauran de tornar a repetir l'exili.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)