2a divisió A

El Saragossa fulmina Agné

César Láinez el relleva. L'última derrota a casa contra el Sevilla B (1-2) va acabar de condemnar el tècnic de Mequinensa, que és substituït per l'entrenador del filial

Raül Agné va ser acomiadat ahir al vespre com a entrenador del Saragossa, que vol un canvi de rumb en les últimes dotze jornades i confiarà en el tècnic del filial, César Láinez. Agné va agafar el Saragossa en la dotzena jornada de lliga en substitució de Luis Milla, però ha esgotat el crèdit del club aragonès després d'uns números més que discrets (22 punts de 57 possibles) i de deixar l'equip quinzè amb 35 punts, a només tres de la zona de descens.

Les dues derrotes seguides que acumula el Saragossa, l'última a casa contra el Sevilla B (1-2), han condemnat el tècnic de Mequinensa, que estava sancionat i encara té un partit de sanció pendent. D'aquesta manera, Agné finalitza la seva quarta aventura a segona A després del Girona, el Recreativo i el Tenerife.

DECISIÓ MEDITADA

El Saragossa està a només tres punts del descens i vol un canvi de rumb per no patir

MAL BAGATGE

22
punts
de 57 possibles ha sumat Agné amb el Saragossa, equip que va agafar en la jornada 12.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)