2a divisió A

Revulsius entre cometes

Les banquetes. Només tres dels dotze canvis d'entrenador han tingut l'efecte buscat. El Getafe, l'UCAM i el Nàstic han reviscolat, però la majoria d'equips mantenen els problemes

Si alguna cosa està demostrant aquesta temporada la segona A és que, abans de canviar d'entrenador, cal pensar-s'ho dues vegades. Dels dotze relleus que hi ha hagut abans de l'última jornada de lliga –el tretzè i de moment últim va ser diumenge el de Raül Agné a Saragossa–, només tres han tingut l'efecte esperat. Per a la majoria d'equips que han canviat de tècnic els problemes continuen i es manté la situació compromesa.

La trajectòria de Raül Agné –rellevat per César Láinez, que va ser presentat ahir– a la banqueta del Saragossa és l'habitual d'un entrenador substitut aquesta temporada a segona A. Luis Milla va deixar l'equip aragonès tretzè amb una mitjana d'1,18 punts per partit, i amb Agné el Saragossa no només no s'ha apropat a la zona alta, objectiu del club, sinó que ha retrocedit fins a la quinzena posició, amb una mitjana d'1,16 punts per partit. El Saragossa és el tercer equip amb dos canvis d'entrenador. Els altres dos, el Rayo Vallecano i el Mirandés, han empitjorat amb cada relleu. L'Alcorcón, el Còrdova i el Mallorca tampoc no han trobat un revulsiu en el canvi a la banqueta, mentre que l'Almeria espera que Luis Miguel Ramis, que diumenge va debutar amb derrota, tingui més sort. L'interí que ha fet la transició entre Soriano i Ramis, Fran Fernández, no ho ha fet gens malament en els dos partits que ha dirigit: una victòria i un empat.

L'altra cara de la moneda l'ocupen el Getafe, el Nàstic i l'UCAM. El millor relleu és, fins ara, el de la banqueta del Getafe, que era penúltim quan Cosmin Contra va ser rellevat per Bordalás, que dobla la mitjana de punts del romanès i que ha dut l'equip madrileny a la zona alta. La segona millor mitjana de punts d'un substitut és la de Juan Merino, que va agafar el Nàstic cuer i que l'ha situat fora de les places de descens. Ara és divuitè després de la derrota de divendres contra l'Elx. Francisco Rodríguez també ha millorat els números de Salmerón a l'UCAM, catorzè classificat.

DOS COMODINS

El club aragonès és el tercer que ja ha fet dos canvis després del Rayo i el Mirandés

EL MILLOR RELLEU

Bordalás dobla la mitjana de punts d'Esnáider i ha portat el Getafe a la zona alta
Raül Agné, tretzè tècnic en caure, va agafar el Saragossa tretzè i ara és quinzè

FORA DEL POU

Merino i Francisco Rodríguez han tret el Nàstic i l'UCAM de les places de descens

Mallorca i Còrdova, un altre relleu?

El Saragossa, el Rayo Vallecano i el Mirandés podrien no ser els únics equips amb dos canvis d'entrenador aquesta temporada. Tant el Còrdova com el Mallorca, dos clubs amb potencials per tenir els seus equips lluitant per objectius ambiciosos, van rellevar el tècnic en la primera volta i, en tots dos casos, el canvi ha empitjorat lleugerament la situació.. A Còrdova, Carrión va agafar l'equip en la setzena posició, la mateixa que ara, però té una mitjana de punts pitjor que la d'Oltra. A Mallorca, Olaizola també té una mitjana de punts menys productiva que la de Fernando Vázquez. El tècnic gallec va deixar l'equip dissetè i ara ocupa zona de descens. Tots dos entrenadors estan molt qüestionats per l'entorn i en els propers partits podrien jugar-se la continuïtat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)