2a divisió FEF

El Prat no ha perdut la fe

2a divisió B. L'equip potablava ha sumat un punt dels últims 18 en joc i és penúltim, però la plantilla no abaixa els braços i, tot i saber que ho té magre per salvar-se, confia a refer-se

Salvar-se és molt i molt difícil, però no és ni de bon tros una fita inabastable. Amb aquesta mentalitat afronta el Prat els dos mesos de competició que queden. L'equip potablava arrossega uns números molt negatius en la segona volta – 6 punts de 33 possibles–, que l'han dut a la penúltima posició, a 4 punts de les places de permanència. La inèrcia més recent, a més a més, ha contribuït al fet que l'equip s'hagi encallat al pou: el conjunt del Baix Llobregat ha sumat un punt dels últims 18 en joc. L'estat anímic que hi ha a la plantilla és negatiu, però els potablava no estan enfonsats. Així ho explica un dels seus puntals, el mig centre Putxi: “Estem passant una mala ratxa, en què les errades ens estan penalitzant molt, però tot i això tenim la zona de permanència a 4 punts. Tothom ens dona gairebé per morts, però si aconseguim traure el cap podem posar la por al cos a la resta d'equips i això ens pot donar un cert avantatge. Tenim vuit finals i salvar-nos és complicat, però confiem a lluitar fins al final.”

El Prat ha sumat fins ara 28 punts i, per tant, per arribar a la xifra dels 45 que solen assegurar la permanència l'equip hauria d'obtenir 17 punts dels 24 que encara hi ha en joc. Putxi prefereix pensar a curt termini, si bé té clar què és el que ha de fer l'equip per aconseguir la permanència. “Amb la calculadora a la mà, hauríem de guanyar sis dels vuit partits que queden, però això queda molt lluny i nosaltres ens centrem en el partit de diumenge contra l'Alcoià i no més enllà,” explica el migcampista de Calders, que creu que la recepta és recuperar la solvència del primer tram de temporada. “És difícil fer un diagnòstic del que està passant, però per aconseguir bons resultats hem de minimitzar els errors i aprofitar els moments del partit en què estiguem bé”, afirma. Putxi, d'altra banda, valora molt el clima d'estabilitat que es respira tot i la delicada situació que viu l'equip en la classificació. “S'ha d'agrair a la directiva i a l'afició el tracte que rebem, i que es valori la feina de l'equip més enllà dels resultats”, conclou el futbolista de 25 anys.

LA XIFRA

6
punts de 33
possibles ha sumat el Prat des que va començar la segona volta. Només l'Eldenc té uns números pitjors (5 punts).

LA FRASE

Tenim vuit finals i salvar-nos és complicat, però confiem a lluitar fins al final
Gerard Puigoriol, ‘Putxi'
migcampista del prat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)