El Santfe rescata un punt en l'últim segon d'un partit boig

Entretingut. Charly Ruiz va igualar en el minut 89 un 3-2 a favor del Cerdanyola

cerdanyola 3 santfeliuenc 3

CERDANYOLA:Del Río, Torres, Cazorla, Dani Martí, Aitor (Collado, 55'), Pitu, Juli, Oriol Molins, Daisuke, Elhadji (Víctor Duran, 84') i Jota.SANTFELIUENC:Toni, Eric, Pep (Alberto, 79'), Dani Ortiz, Olmo, Tena, Maldo, Jaime Fuentes, Patxi, Zárate (Charly Ruiz, 73') i Eric Pacheco (Romo, 63').GOLS:0-1 (27') Elhadji. 1-1 (50') Jaime Fuentes, de penal. 1-2 (54') Patxi. 2-2 (79') Cazorla, de penal. 3-2 (82') Elhadji. 3-3 (89') Charly Ruiz.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Dani Martí, Serrano, Pitu i Collado; i als visitants Eric, Pep i Dani Ortiz.COMENTARI:El Cerdanyola i el Santfeliuenc van acabar signant les taules en un d'aquells partits que agraden a l'afició però no als entrenadors, ja que les errades defensives van propiciar que es vegessin quatre gols. El primer va ser dels de casa. Quan s'estava arribant a la mitja hora de partit, Elhadji va obrir la llauna amb un gol d'oportunista. Va guanyar el rebot a Toni. L'1-0 es mouria, i molt, en el segon temps. I és que els del Baix Llobregat van capgirar el resultat en quatre minuts –del 50 al 54– gràcies a l'encert de Jaime Fuentes des del punt de penal i a l'oportunisme de Patxi. Aquí no va acabar la història. El Cerdanyola va tornar a capgirar el resultat amb dos gols consecutius: un de penal de Cazorla i un altre d'Elhadji. L'alegria duraria fins que, en el darrer minut, Charly Ruiz va empatar en culminar una gran acció de Tena.