2a divisió FEF

El Gavà torna d'Elda amb tres punts vitals al sarró

2a divisió B. Un gol de Boris en el minut 16 va permetre als d'Óscar Mena superar el cuer

ELDENC 0 GAVÀ 1

ELDENC:Zanier; Cupaioli (Joseja, 40'; De Marchi, 45'), Guille, Carbonell, César Rodríguez; Muratore, Hans Mulder, Nico Cháfer, David Azin (Mike Fernández, 45'); Fioravante i Cheikh.GAVÀ:Craviotto; Peque, Mas, Jordi, Enric; David Jiménez (Joel, 75'), Gabi López, Fernando, Zac (Héctor, 58'); Sascha i Boris.GOLS:0-1 (16') Boris.ÀRBITRE:Ripoll Solano.T.G.:als locals Muratore, Guille i De Marchi; i als visitants Zac, Peque, Craviotto i Eric.COMENTARI:El Gavà va aconseguir ahir una victòria clau al camp del cuer que li permet abandonar la plaça de promoció de descens. El conjunt d'Óscar Mena va guanyar per la mínima, però tot i això no va haver de patir gaire contra un rival que va fer desesperar la parròquia local amb el seu futbol. El de sempre, Boris Garrós, va marcar l'únic gol del parit. Va ser en el minut 16, quan l'artiller barceloní va batre Zanier tot caçant el refús d'una rematada de Sascha. Amb el 0-1 en el marcador, el conjunt del Baix Llobregat va dur la batuta del partit, mentre que els locals només van inquietar Craviotto amb una rematada desviada de Cheikh. Després de la represa, no hi va haver gairebé ocasions de gol. El Gavà va mantenir a ratlla els d'Elda i es van animar en el darrer tram de partit, quan van decidir buscar una sentència que no va arribar. Per fortuna, tampoc va ser necessària, ja que el marcador no va variar.