2a divisió FEF

futbol

2a divisió b

Dinàmiques reforçades

Cara i creu. El Gavà suma la segona victòria consecutiva i respira en la lluita per la salvació mentre que el Badalona, amenaçat ja pels perseguidors, encadena el tercer partit sense triomf

GAVÀ 2 BADALONA 0

GAVÀ:Craviotto; Joel, Mas, Jordi César, Franquesa, Gabi López, Nico (Álex Pla, 82'), Pla, Sascha, Boris (Fer, 90') i Héctor Camps (David Jiménez, 68').BADALONA:Morales; Moyano (Víctor Garcia, 50'), Guzmán, Aleix Coch, Musa, Sergio Maestre, Vinicius, Toni Lao, Oliva, Indiano i Carlos Calvo (Moha, 61').GOLS:1-0 58' Boris, de penal. 2-0 (87') Sascha.ÀRBITRE:Varón Aceiton. als locals Pla, Joel i Sascha; als visitants Moyano i Moha.PÚBLIC:Mig miler d'espectadors a la Bòbila.

L'encert va decantar un duel apassionant entre el Gavà i el Badalona, disputat de poder a poder, i que va refermar les sensacions prèvies dels dos equips. El conjunt de Mena va fer un salt endavant en la lluita per la salvació, amb la segona victòria seguida, mentre que els de Manolo González no aturen la mala dinàmica i ja estan a dos punts del cinquè lloc.

Els dos equips es tenien molt respecte i això es va traduir en una primera meitat amb molt poca acció i sense aproximacions de perill, especialment en els primers 40 minuts. En els darrers instants del primer temps, el Badalona es va estirar creant dues oportunitats clares en les quals Craviotto va brillar. En la primera, aturant una rematada d'Aleix Coch (40') i en la segona salvant un un contra un amb Bruno Vinicius (43').

En la segona part, el Gavà va tenir més domini de la pilota fins que va trobar el seu davanter. Boris Garrós, dotze minuts després del descans, va rebre una pilota envoltat de dos jugadors i va caure dins l'àrea. El penal, centrat, enganyant Morales i convertit per ell mateix, aplanava de valent el camí per a l'equip d'Óscar Mena.

Després del gol, el Badalona va buscar més la pilota i va crear més perill a través de la pilota aturada. El partit es va acabar de dinamitar amb l'entrada del visitant Moha que va ser un maldecap per a la defensa gavanenca. Craviotto va haver de tornar a intervenir en un servei de l'exatacant de la Damm. I poc després, una rematada de Musa també refusada pel porter, va acabar en gol després que Moha posés la punta de la bota. El davanter, però, estava en fora de joc i l'àrbitre va anul·lar la diana. Amb el Badalona bolcat, el Gavà va sentenciar al contraatac en una recuperació de Gabi López, una assistència de Boris i una diana de Sascha (87').

Hem demostrat saber patir contra un gran equip però ara no ens podem relaxar
Óscar Mena
entrenador del gavà
El Gavà ha fet un gran partit i ha jugat molt bé. Nosaltres hem de recuperar la confiança
Manolo González
entrenador del badalona

Una llista amb quinze jugadors disponibles

Tot i que ja comença a veure la llum al final del túnel amb les recuperacions de Pi i Coulibaly, el Badalona continua amb moltes baixes. Ahir va presentar setze fitxes malgrat que només tenia quinze jugadors disponibles: Enric Pi va ser convocat però encara no pot competir per lesió. “No ha de ser cap excusa perquè les baixes les hem tingut tot l'any i hem competit bé”, manifestava Manolo González després del partit. El tècnic no espera recuperar Agudo per al partit de diumenge contra el líder i admet que Robusté, de moment, és dubte.