1a femenina

Un final ben amarg

Campionat d'Espanya femení sub-18. Catalunya no va poder revalidar el títol després de caure per la mínima contra Madrid

madrid 1 catalunya 0

MADRID:Sara, Erika, Lucía, Laura (Paula, 10'), Carmen, Yasmin, Lorena (Ana, 56'), Rosa María, Itziar (Marina, 88') i Belén (Carla, 93').CATALUNYA:Gemma, Laia Aleixandrí, Berta, Paula (Laia Codina, 86'), Ona, Laura Galcerán, Maria, Candela, Elena, Ainhoa (Ariadna, 86') i Laura Fernández (Carla, 53').GOLS:1-0 (85') Ana.ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:cap.

La selecció catalana sub-18 va caure per la mínima contra Madrid en la final del campionat d'Espanya femení de la categoria. Les de Lluís Cortés van ser superiors durant gran part del partit, però un gol de la madrilenya Ana Marcos a les acaballes va penalitzar la seva manca d'encert.

Catalunya va tenir el control de la pilota i va aconseguir acular el rival al seu propi camp. Sobretot en el segon temps, en què el conjunt català, liderat per la blaugrana Candela Andújar, molt activa, va incrementar el ritme i va gaudir d'ocasions de sobres per inaugurar el marcador. Però en el 85' va arribar la galleda d'aigua freda amb el gol d'Ana, al qual les catalanes es van veure incapaces de reaccionar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)