1a femenina

El calendari és accessible

1a divisió femenina. L'Espanyol afronta el repte de la salvació depenent d'ell mateix. Dels pròxims sis rivals, dos són directes i només n'hi ha un –l'Athletic– que ocupa places de copa

Després de la sobtada marxa de l'entrenador Luismi Marín, l'Espanyol enceta una nova etapa de canvi amb l'objectiu de salvar la categoria. Amb Rubén Rodríguez al capdavant de l'equip –tercer entrenador del curs–, el conjunt blanc-i-blau afrontarà un tram final de temporada que alimenta les possibilitats de la permanència ja que no s'ha d'enfrontar a cap gall.

L'Espanyol té sis finals i dues, a més, són contra rivals directes: en tres setmanes visitarà l'Albacete –una posició per sobre en la taula i un punt de diferència– i el Tacuense, cuer amb un punt de diferència. Amb el ritme de triomfs que tenen tots els equips, dos triomfs significarien assegurar-se pràcticament la salvació. “A l'equip li falta confiança ara mateix”, va reconèixer recentment el tècnic, Rubén Rodríguez: “De qualitat n'hi ha i estic convençut que ho tirarem endavant traient de dins aquesta confiança.”

Tot i el calendari, l'Espanyol mira cap aquest últim tram final de curs amb dificultats internes. Si Polidano va ser acomiadat per desavinences amb la plantilla, l'adeu de Marín s'emmarca en una lluita amb la direcció esportiva.

Santa Teresa-Espanyol
9è classificat, lluita per un lloc per a la copa.
Albacete-Espanyol
14è, rival directe per evitar el descens.
Espanyol-Sporting Huelva
11è, posició còmoda en la part mitjana de la taula.
Tacuense-Espanyol
16è, últim classificat. Rival directe per evitar el descens.
Espanyol-Betis
12è, posició còmoda en la part mitjana
Athletic-Espanyol
5è, aspira a la quarta posició com a molt.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)