1a femenina

El Barça, davant d'una oportunitat d'or

1a divisió femenina. L'empat d'ahir de l'Atlético (0-0) dona la possibilitat al conjunt blaugrana d'empatar en el lideratge amb un triomf

Segon empat de l'Atlético de Madrid en tres partits i el panorama ha millorat de valent per al Barça. Les blaugrana empataran amb les colchoneras en la primera posició si assoleixen el triomf avui (16 h, GOL) a casa contra el Betis.

La relliscada de l'Atlético ahir contra el València a casa (0-0) torna a deixar amb possibilitats el conjunt de Xavi Llorens. La victòria contra el Betis (12è, 22 punts) seria el camí més curt per posar pressió a l'Atlético, tot i que el Barça té un calendari dur. De fet, en la penúltima jornada s'enfronten els dos primers classificats amb les blaugrana de locals. Per avui, Llorens ha perdut Roddik, amb molèsties al peu, mentre que Andressa i Melanie continuen de baixa. Serà l'últim partit de les semifinals de la Champions contra el PSG.

S'estrena el nou tècnic

L'Espanyol (15è, 12 punts) també juga avui contra el Santa Teresa (9è, 30 punts) en el primer partit de Rubén Rodríguez al capdavant de l'equip. “Hem vist les futbolistes amb moltes ganes i disposades a fer el màxim esforç”, diu el tècnic, que busca la reacció de l'equip, ara mateix en descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)