Territorial

Doblet blanc-i-blau

Cadets. L'Espanyol aconsegueix, en la tanda de penals, el seu segon títol d'aquesta edició contra un Barça que havia empatat el partit en una de les últimes accions del partit

espanyol 1 (6) barça 1 (5)

ESPANYOL:García; Sanchis, Pérez, Casta, Villahermosa, Cabrero, Puigmal, Melamed, Barri, Baquero, Soler. També van jugar: Canales, Fortuño, Bañús, Reda, Pau, Alfonso, Carmona, Losa, Julen, Maxim, Jofre i Julian.BARÇA:Tenas, Garcia, Jaume, González, Ansu, Bernabé, Sola, Sanz, Rosanas, Mortimer, Jesús. També van jugar: A. Altimira, Cuellar, S. Altimira, Miguelete, Bravo i Baró.GOLS:1-0 (25') Puigmal. 1-1 (48') Bravo. 6-5 en la tanda de penals després de set xuts per cap.ÀRBITRE:Dani López.COMENTARI:Era la final de la categoria que més nivell ha mostrat al llarg del torneig, adornada amb un derbi que prometia ser apassionant, i amb la presència dels dos millors cadets, de llarg, del MIC (Puigmal i Ansu). Se n'esperava molt i no va decebre. Es va decidir en una tanda de penals en què per al Barça van fallar Ansu, l'estrella, i Bravo, l'heroi després de fer l'empat gairebé al final. El millor, però, s'havia vist abans. Els dos equips van sortir amb molta empenta, escollint molt bé els moments en què calia ser més vertical i quan calia combinar més. L'Espanyol semblava més còmode sobre el camp, però la màgia d'Ansu hauria pogut decantar la balança si un defensa no hagués pogut treure la pilota sobre la línia, primer, i si el pal no ho hagués evitat, després. L'Espanyol també va tenir una ocasió clara en un un contra un de Baquero que Tenas va salvar amb un peu miraculós. Dominaven lleugerament, i els blanc-i-blaus, al final, es van avançar en el 25' en un contraatac perfecte que va culminar Puigmal. La segona part va ser un voler i no poder constant del Barça, i en especial d'Ansu, que va buscar la guerra massa pel seu compte fins que just abans del final Bravo va pentinar una passada picada de Bernabé per empatar i retardar una mica la caiguda del Barça.
Tot i haver perdut als penals, marxem amb una sensació boníssima perquè el joc ha estat sempre excel·lent
Franc Artiga
entrenador del barça
La final ha estat digna d'un torneig com aquest. Els penals són la forma per desempatar
David Fernández
entrenador de l'espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)