1a femenina

Lideratge recuperat

1a divisió femenina. El Barça venç el Betis i aprofita l'ensopegada de l'Atlético per assaltar la primera plaça

barça 3 betis 0

BARÇA:Paños, Ruth, Marta Unzué, Gemma (Bárbara, 45'), Miriam, Mariona (Patri, 45'), Jenni Hermoso, Alexia (Olga García, 74'), Leila Ouahabi, Vicky Losada (Aitana, 64') i Marta Torrejón.BETIS:Miriam, Ana, Laura, Irene, Paula, Nana, Beita, Yiyi (Marta, 63'), Clau, Suárez (Kuki, 74') i Paula (Andrea, 80').GOLS:1-0 (28') Jenni Hermoso. 2-0 (44') Alexia. 3-0 (71') Alexia.ÀRBITRE:Navarro Collados.T.G.:a la local Ruth i a la visitant Clau.

Després d'onze jornades seguint de prop l'Atlético, el Barça va aconseguir ahir recuperar el lideratge tot aprofitant l'empat de les colchoneras contra el València. El conjunt blaugrana, que aquesta darrera setmana va veure's condicionat per l'aturada de seleccions, va saltar al terreny de joc conscient que, si vol guanyar la lliga, no podia fallar contra el Betis. Així, va portar la batuta del partit des de ben d'hora. La primera a avisar va ser Vicky Losada amb un xut va sortir arran de la fusta. El gol, en tot cas, no trigaria a arribar. En el 28', Jenni Hermoso va culminar amb l'1-0 una bona combinació amb Alexia Putellas. La reacció del quadre andalús va arribar tot seguit, amb una volea de Paula que no va sorprendre Paños. Així, el segon gol de la tarda el marcaria també el Barça, que va repetir connexió, aquest cop amb Alexia com a realitzadora, i va aconseguir encarrilar la victòria just abans que s'arribés al descans.

Alexia repeteix

En el segon temps el Barça va continuar dominant i, després d'un xut de Losada que va fer cap al pal, Alexia va sentenciar amb el seu segon gol, tot caçant una assistència de Bàrbara Latorre. Ara, l'equip de Xavi Llorens se centra en la històrica semifinal de Champions que disputa dissabte que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)