2a divisió A

Futbol

derbi tarragoní

Un partit “a banda de tot”

Pesos pesants. Reina i López Garai, que es van trobar ahir a la gespa del Nou Estadi, saben que les dinàmiques actuals dels dos equips tenen poca importància en un duel “especial”

Ni el Nàstic es confiarà per la seva tendència positiva dels últims mesos, ni el Reus sortirà cohibit per la mala ratxa actual. Dos dels pesos pesants de les dues plantilles, el porter grana Manolo Reina i el migcampista roig-i-negre Aritz López Garai, es van trobar ahir a la gespa del Nou Estadi, escenari del derbi de dilluns, i van coincidir a afirmar que les dinàmiques amb què els dos equips arriben al duel tindran molt poca importància. “És un partit a banda de tot, molt especial”, va afirmar López Garai, convençut que el Reus, tot i que últimament li costa guanyar”, competirà com ho ha fet sempre i té possibilitat d'endur-se els tres punts, malgrat elogiar la “gran segona volta” del rival. Reina, que diu que el Reus “és molt rocós”, també és optimista pel que fa a les possibilitats del seu equip i admet cert ànim de revenja per l'1-0 de l'anada. Amb els dos equips a prop de la zona de descens, cap dels dos signa l'empat.

Ens costa guanyar, però competirem com sempre. En els derbis el moment de forma importa poc
Aritz López Garai
migcampista del REUS
En un derbi tothom es motiva i té les alarmes posades. Les dinàmiques queden en anècdota
Manolo Reina
porter del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)