2a divisió A

Juan Merino

“Ens sobra intensitat”

“Veig el Reus una mica tranquil, i només té un punt més que nosaltres i està en una situació molt difícil, com tots.” Juan Merino va avisar el seu rival i va afirmar que el duel d'avui té una gran transcendència, a més de la rivalitat i del fet que sigui el partit que tots els aficionats volen guanyar, perquè qui guanyi afrontarà els últims partits amb més tranquil·litat, confiança i moral. El tècnic del Nàstic assegura que aquesta setmana la seva plantilla ha treballat com mai, liderada pels jugadors de casa i els més veterans. “Ens sobren intensitat, ànims i emotivitat”, explica l'entrenador andalús.

Merino valora el mèrit de les estadístiques defensives del Reus, del qual elogia el treball en la vigilància i el replegament. L'entrenador grana, que preveu un partit igualat i amb pocs gols, no avança si utilitzarà el sistema de quatre defenses o el de cinc, tot i que afirma que en tots dos el seu equip se sent còmode i amb garanties.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)