2a divisió A

‘Fan zone' a Montilivi

Punt de trobada. El club organitza activitats al voltant de l'estadi, que també coincideixen amb el Dia de l'Universitari, per ambientar el partit

El Girona-Osca és a 2/4 de 9, però durant tot el dia, i especialment a partir de les dues de la tarda, els aficionats que ho desitgin podran començar a impregnar-se del color blanc-i-vermell a la fan zone que el club ha organitzat al pàrquing del gol nord de Montilivi.

Aquest espai que el club habilitarà es convertirà en un punt de trobada per a l'afició, que podrà gaudir d'activitats ben diverses mentre espera l'inici d'un partit que pot acostar més que mai el Girona a primera divisió. La fan zone coincidirà també amb el Dia de l'Universitari, que concentrarà al mateix espai estudiants que competiran en un torneig de futbol i un de bàsquet entre les diverses facultats.

A la fan zone, l'accés és obert a tothom i els seguidors que ho desitgin podran menjar –hi ha organitzada una botifarrada–, escoltar música, realitzar diverses activitats i participar en diversos concursos, un dels quals de fotografia que permetrà als autors de les fotos més originals provar sort amb un xut des del centre del camp a la mitja part del Girona-Osca amb el premi d'un pack de marxandatge del Girona FC com a premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)