2a divisió FEF

Boris allarga la llegenda

Doblet. El davanter barceloní assoleix la xifra de les 25 dianes en l'última jornada de lliga, en què el seu equip no s'hi jugava res

GAVÀ 4 ATL. SAGUNTÍ 0

GAVÀ:Eric Alcaraz, Joel, Neeskens, Mario, Fer, Alan, Zac, Àlex Pla (Franquesa, 42'), Gabi López, Boris (Sascha, 76') i David Jiménez (Àlex Pla, 42').ATLÈTIC SAGUNTÍ:Marcos, Gámez, Jimeno (Kike, 14'), Trilles (Lois, 59'), Oscar, Felip, Salinas, Vidal, Boix, Rubio (Loren, 59') i Néstor.GOLS:1-0 (26') Neeskens. 2-0 (57') Boris, de penal. 3-0 (66') Boris. 4-0 (75') Àlex Pla.ÀRBITRE:Campos Murcia.T.G.:als locals Joel, Gabi i Àlex Pla; als visitants Salinas i Néstor.PÚBLIC:600 espectadors a La Bòbila, en una jornada de portes obertes.COMENTARI:L'única motivació que hi havia en el partit d'avui entre el Gavà i el Saguntí, un cop que els blaugrana ja van assolir la salvació fa dues jornades, era la xifra golejadora a la qual arribaria Boris Garros. I el barceloní no va decebre. El doblet que va anotar, en la golejada contra el Saguntí, va fer que assolís les 25 dianes, una xifra a la qual no s'arribava des de la temporada 1992/93 en el grup 3 de segona B, en què Eduardo Rodríguez (Hèrcules) en va fer 32. Pel que fa al partit, el Gavà va dominar des de l'inici fins al final i va obrir la llauna de seguida gràcies a la diana de Neeskens. Els locals, entre crits en contra del president Maniega, van tancar el xoc en el segon temps.
a.ruart
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)