1a femenina

Aquest any, la lliga sembla que tampoc

1a divisió femenina. El Barça no passa de l'empat contra l'Atlético i ja no depèn d'ell mateix per ser campió

BARÇA 1 ATLÉTICO 1

BARÇA:Paños, Torrejón, Míriam (Olga, 64'), Ruth, Leila, Unzué, Patri, Vicky Losada, Mariona (Andressa Alves, 79'), Jenni Hermoso i Alèxia (Bárbara, 64').ATLÉTICO:Lola Gallardo, Kenti (Beltrán, 74'), Pereira, Maria León, Menayo, Alexandra, Meseguer, Amanda, Ángela Sosa (Esther, 65'), Priscila (Corredera, 54') i Sonia Bermúdez (Cazalla, 93').GOLS:0-1 (59') Sonia. 1-1 (68') Jenni.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:a la local Míriam; i a les visitants Pereira, Alexandra i Amanda.PÚBLIC:6.268 espectadors.

Només un miracle pot fer que el Barça guanyi la lliga. Amb l'empat, l'Atlético es va endur el goal average particular amb el conjunt blaugrana i, empatats a punts, s'assegura arribar a la darrera jornada depenent d'ell mateix.

I això que el Barça va semblar molt superior en els primers compassos. Movent la pilota a pler a camp contrari, el primer quart d'hora va ser un autèntic atac i gol. I a sobre, quan tenia la pilota l'Atlético, les blaugrana robaven al davant i tenien ocasions. La més clara, de fet, va arribar així, però Jenni va rematar lleugerament desviat (4'). Però gràcies a un parell de contracops, l'Atlético va canviar el guió del partit i apujant la línia de pressió es va començar a sentir còmode. Un xut que va bloquejar Marta Unzué (23') i una rematada alta de cap d'Alexandra en un córner van ser les millors ocasions visitants, que van ser superiors en aquest darrer tram.

De nou, el Barça va sortir millor en el segon temps, però en el 58', Patri va cometre penal sobre Amanda, una acció que va canviar el partit. Paños va parar el xut de Sonia, però el rebuig va acabar al cos de la davantera colchonera, que, gairebé sense voler-ho, va fer el 0-1. Ja gairebé a la desesperada, Llorens va moure fitxes i el Barça va fer un pas endavant que li va servir per empatar deu minuts més tard. Una gran jugada de Leila la va culminar la pitxitxi Jenni (68'), però les blaugrana, tot i intentar-ho, no va trobar la manera de fer el segon i l'Atlético té la lliga en safata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)