3a divisió FEF

futbol

castelldefels

El Castelldefels fa els deures

La salvació, a prop. Els grocs serien els primers a salvar-se si algú compensa els descensos de segona B gràcies al triomf contra la Munta, un rival directe

castelldefels 3 muntanyesa 0

CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito, Calvo, Javi Morales, Alegre, Joan Inés, Jaume (Jorge Sánchez, 28'), Óscar, Maldonado (Marc Martínez, 75'), Cano i Moreno (Bauli, 83').MUNTANYESA:Víctor Cócera; Dani Sánchez (Diego, 56'), Uri Escabrós, José Santos, Edu Domingo, Payán, Rubén, Pau López, Pedro García (Joel, 24'), Montoro i Vega.GOLS:1-0 (20') Sergi Moreno. 2-0 (23') Sergi Moreno. 3-0 (91') Bauli.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:al local Javi Morales; i als visitants Vega i José Santos.PÚBLIC:1.000 espectadors als Canyars

La UE Castelldefels va aconseguir contra la Muntanyesa el principal objectiu que es proposava abans de l'inici de l'última jornada de lliga: guanyar i acabar en 15a posició, la millor que podia obtenir, matemàtiques en mà. Els grocs serien el primer equip que se salvaria si algun dels quatre primers compensen els descensos dels tres que han baixat de 2a B. Amb aquest resultat, la Muntanyesa seria l'últim a salvar-se dels equips afectats pels compensats.

Després d'un inici equilibrat i en què l'ocasió més clara va ser per al visitant Pedro García (7'), els de Miki Carrillo van encarrilar el triomf gràcies a dos gols en poc més de tres minuts, ambdós amb la signatura de Sergi Moreno (20' i 23'), culminant un contraatac i aprofitant una clara errada defensiva, respectivament. Amb un botí tan valuós al sarró, els costaners van gestionar bé la renda adquirida fins al descans. En la represa, i després d'un parell d'ocasions claríssimes a banda i banda –Joel (46') per als visitants i Jordi Cano (50'), en un un contra un davant Cócera que es va acabar al pal–, els de Nou Barris van prendre les regnes amb un Castelldefels que es defensava. No es pot dir que els de Toni Pérez no ho intentessin –en el 69' Carrero Romera va anul·lar amb encert un gol de José Santos per fora de joc, idèntica situació que es va viure en el 73' en la porteria contrària amb Joan Inés–, però en la recta final, tret d'una rematada de cap de Vega (83'), ben resolta per Manu, els barcelonins no van inquietar. I Bauli va arrodonir el resultat en una de les últimes accions del duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)