3a divisió FEF

El punt òptim de maduració

Fase d'ascens a segona B. El migcampista de l'Olot Hèctor Simon afronta el tram decisiu del curs en estat de gràcia. Darrerament més alliberat i amb molta arribada, mana i fa gols

L'Olot arriba en plena forma per afrontar l'eliminatòria de campions i pujar a segona B. Ramon Calderé, el tècnic del conjunt garrotxí, ha gestionat la plantilla per assolir el punt òptim de maduració i un dels jugadors que reflecteixen millor aquest aspecte és Hèctor Simon. En paral·lel als seus companys, el migcampista de Llançà ha firmat un tram final de lliga brillant en què ha portat en moltes fases la batuta de l'equip i, a més, fent gols. Hèctor s'ha enfilat fins a les nou dianes –n'ha fet quatre en les últimes sis jornades– i s'ha convertit en una alternativa ofensiva de Marc Mas, el màxim golejador del grup cinquè amb 30 dianes. “L'estiu passat vam tenir algun malentès, però estic molt content d'haver continuat. Després de fer una bona temporada et treus una mica l'espina del descens i estic disfrutant més que mai jugant”, comenta Hèctor Simon, que hi afegeix: “El club i l'afició ens mereixem pujar a segona B. Hem d'anar dia a dia i en els partits donar el màxim; si ho fem, estarem del tot satisfets.”

A dos partits de la glòria

L'Sporting B és l'obstacle que separa l'Olot de l'ascens per la via més ràpida. El prestigi del futbol de base del conjunt de Gijón manté en guàrdia la plantilla i el cos tècnic olotins. “Presenten uns bons números, són gent jove i segur que amb qualitat. No tenen jugadors amb molta experiència i són imprevisibles, però segur que l'eliminatòria es decidirà en la tornada al municipal”, diu l'empordanès, que confia que l'experiència del bloc de la Garrotxa sigui un punt determinant. “L'experiència és un grau i tenim un bon grapat de futbolistes que han jugat partits importants i amb pressió. Sobretot hem d'intentar que ells no tinguin una bona tarda, complicar-los el partit i rematar-los amb les nostres armes”, analitza Simon, que sentencia: “El més important en aquest punt és gaudir d'aquestes dues setmanes i valorar el que hem fet, ja que el grup s'ho ha guanyat. La posició és privilegiada, a dos partits de pujar, i afrontem el matx amb el màxim d'il·lusió i ganes.”

LES REACCIONS

Estic molt content d'haver continuat a l'Olot. Després de fer una bona temporada et treus una mica l'espina del descens del curs passat
L'experiència és un grau i tenim un bon grapat de futbolistes que han jugat partits vitals i amb pressió
Hèctor Simon
migcampista de l'olot

Un any i mig jugant a l'etern rival de l'Sporting

Hèctor Simon va defensar la samarreta de l'Oviedo a segona B durant la segona meitat del curs 2012/13 i tot el 2014/15. Des de l'etern rival, el de Llançà va conèixer el futbol asturià i, fins i tot, va enfrontar-se al filial de l'Sporting B, llavors també a segona B. “L'Sporting i l'Oviedo són clubs que cuiden molt el futbol de base. Tenen un tarannà fort, són gent amb nervi i coratge. Segur que aniran a totes i serà complicat batre'ls”, comenta el mig de l'Olot, que amb les referències que té del nivell competitiu del futbol asturià puntualitza: “Vaig estar un any i mig a Astúries jugant amb l'Oviedo i segurament hi ha una mica menys de nivell. Hi ha cinc o sis equips forts i amb història, els altres són més fluixos que el grup cinquè.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)