3a divisió FEF

L'experiència és un grau

Fase d'ascens a 2a B. El Vilafranca disputarà el ‘play-off' per segona temporada consecutiva després d'estrenar-se l'any passat

Després d'estrenar-se l'any passat, el Vilafranca jugarà la promoció d'ascens amb la tranquil·litat de conèixer el pa que s'hi dona. I és que l'experiència del curs passat hauria de servir per intentar, almenys, superar la primera ronda.

La lliga regular del Vilafranca és de notable, tot i que la quarta posició final va deixar una sensació un xic amarga. Tot i això, ara arriba l'hora de la veritat i els d'Ivan Moreno afronten amb optimisme l'eliminatòria contra l'Unión Adarve. Amb l'única baixa de Guzmán, lesionat, no es preveuen gaires sorpreses en l'onze vilafranquí.

Per la seva part, amb una expedició formada per 38 homes –tots els jugadors d'una plantilla molt extensa, més els membres del cos tècnic i algun directiu–, els madrilenys van arribar ahir a terres catalanes amb la intenció d'obtenir un bon resultat de cara a la tornada. “En funció del resultat de l'anada veurem com afrontem el partit de tornada. Està clar que jugar a casa amb el suport de la nostra afició ens ajudarà”, va dir en la prèvia el tècnic Víctor Cea. Amb l'habitual 3-2-3-2, els únics dubtes en l'onze de l'Unión Adarve són si juga Cadete o Juli a la línia defensiva i l'home que acompanyarà el pitxitxi Álvaro Sánchez: si ho fa Héctor, serà un jugador que s'intercanviarà posicions amb els homes de la mitjapunta, mentre que Agus és un punta més fix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)