3a divisió FEF

Higón, reforç immediat

Atacant. El Peralada firma la incorporació de l'extrem José Higón, autor de tres dianes amb l'Hospitalet a segona B. El fitxatge servirà per oxigenar l'atac dels xampanyers durant el ‘play-off'

José Higón serà el fitxatge reclamat i necessari del Peralada de cara al play-off d'ascens a segona B. L'extrem, format a les categories inferiors del Llevant, ha jugat tot el curs a l'Hospitalet (2a divisió B), equip amb el qual no ha pogut evitar el descens a tercera. Higón ha participat de manera regular amb els riberencs (33 partits i 2.234 minuts) i ha fet tres dianes en tot el curs.

El futbolista, de caràcter ofensiu, no és un davanter centre, però sí que aportarà oxigen a l'atac del conjunt dirigit per Arnau Sala, curt d'efectius.

El fitxatge d'Higón pel Peralada s'ha pogut tancar gràcies que la federació ha acceptat la baixa tramitada de llarga duració de l'extrem David Serrano, operat recentment d'un trencament del menisc extern del genoll dret. D'aquesta manera, la direcció esportiva del club, comandada per Iván Hammouch ha pogut incorporar un jugador desvinculat del seu anterior equip, però sense la necessitat d'estar a l'atur des d'abans del darrer tancament del mercat de fitxatges, el 31 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)