2a divisió A

Sense pantalla gegant

2a divisió A. El club de Montilivi ha de desistir de la voluntat de muntar un operatiu a la plaça Catalunya perquè la gent pogués seguir el Nàstic-Girona

El Girona tindrà 1.500 incondicionals al camp del Nàstic, però la voluntat del club de Montilivi era concentrar-ne força més, no pas a Tarragona, sinó a la ciutat i començar a crear caliu amb vista a un possible ascens. La idea, però, de muntar un operatiu perquè la gent pogués seguir el partit per televisió en una pantalla gegant a la plaça de Catalunya ha topat amb la negativa de Movistar, que no ha donat el permís pertinent per protegir els seus abonats. El Nàstic-Girona ha estat escollit pel canal de pagament com el Partidazo, i Movistar ha explicat al Girona que obrir la retransmissió en un lloc públic era un greuge per a les persones que tenen contractat amb ells el servei de futbol.

El Girona encadenarà amb el partit de diumenge al camp del Nàstic tres Partidazos, cosa que el situa ara mateix com l'equip que més interès desperta de segona A. De fet, Movistar no es va fixar amb el conjunt de Machín fins a la jornada 18, i va ser perquè el rival era el Llevant. En tota la primera volta, els duels dels gironins només van ser escollits dues vegades com a Partidazo. En la segona volta ja ha estat protagonista de vuit.

El club té clar que les possibilitats de muntar la pantalla gegant per seguir el partit haurien crescut si el duel hagués estat retransmès per Gol o per la Liga 1 2 3. El Girona i l'Ajuntament ja s'havien posat d'acord amb la resta de la logística, que obligava a tallar el trànsit diumenge en la plaça de Catalunya.

Ara, tot el que hi pugui haver el diumenge a la ciutat ja dependrà de si l'equip de Pablo Machín torna de Tarragona amb l'ascens a primera divisió consumat.

DE PAGAMENT

Movistar no ha donat permís per protegir els seus abonats, ja que és el Partidazo

EN LA PRIMERA, DOS

En la segona volta, els duels del Girona triats com Partidazo han estat vuit

ELS ALTRES CANALS

Hi hauria hagut més possibilitats si el partit s'hagués ofert per Gol o per la Liga 1 2 3
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)