3a divisió FEF

El final més cruel de tots

Fase ascens 2a B. El Vilafranca cau a Madrid per un gol en un córner. Fontanils marca en l’últim minut però l’àrbitre l’anul·la

U. ADARVE 1(1) VILAFRANCA 2(0)

UNIÓN ADARVE:De las Heras, Souza, Juanma, Cadete, Darío, Leo, Moreira, Nacho Goya (Agus, 55’), Héctor (Fran, 37’), Gianni (Ángel, 76’) i Álvaro.VILAFRANCA:Kilian, Russo, Fontanils, Castillo (Triguero, 83’), Via, Medina, Díez (Guzmán, 71’), Josu, Oribe, Jordi (Hernando, 63’) i Aday.GOLS:1-0 (65’) Juanma.ÀRBITRE:Bordoy Díaz.T.G.:Al local Fran; als visitants Josep Díez, Víctor Oribe i Óscar Hernando.PÚBLIC:Uns 2.000 d’espectadors al Vicente del Bosque.

De la manera més cruel, el Vilafranca va quedar eliminat de la primera eliminatòria de la fase d’ascens. Com va passar en el partit d’anada, Fontanils va marcar en l’últim minut però en aquesta ocasió el gol no va pujar al marcador perquè l’àrbitre va assenyalar un fora de joc més que dubtós. Abans, els dos equips van signar un partit equilibrat però lleig i amb molt poques ocasions. Per exemple, en la primera meitat, un xut de Josu (42’) i un altre de Moreira en un lliure directe (44’) van ser les dues úniques oportunitats. Després del descans, la Unión Adarve va pressionar més i va posar en problemes el conjunt d’Iván Moreno, que va encaixar el gol en un córner: Juanma va enviar al fons de la xarxa una rematada pentinada d’Álvaro Sánchez.

Com era lògic, els madrilenys van congelar el partit fins que el Vilafranca va poder marcar mitjançant Triguero (89’), però la seva rematada va sortir a fora. En l’últim minut, a més, Fontanils va marcar el gol que suposava la classificació, però l’àrbitre va considerar que el central estava en fora de joc i va anul·lar la diana.

La Muntanyesa baixa

Amb l’eliminació del Terrassa i el Vilafranca, es va confirmar el descens a primera catalana de la Muntanyesa perquè no s’ha compensat el seu descens de segona B. El Castelldefels, en canvi, s’ha salvat per l’ascens de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)