2a divisió A

El Getafe espera rival en la final per pujar

Fase d’ascens a primera. Els madrilenys van superar l’Osca amb solvència. El Tenerife-Cadis d’avui determinarà l’altre finalista

getafe 3 (2) osca 0 (2)

GETAFE:Guaita, Damián Suárez, Cala, Cata Díaz, Molinero, Lacen, Faurlín, Pacheco (David Fuster, 69’), Portillo (Paul Anton, 78’), Álvaro Jiménez i Jorge Molina (Scepovic, 79’).OSCA:Herrera, Akapo (Borja Lázaro, 70’), Iñigo López, Carlos David (Camacho, 64’), Brezancic, David López (Vadillo, 55’), Juan Aguilera, Melero, Samu Sáiz, Ferreiro i Vinícius Araújo.GOLS:1-0 (36’) Cala. 2-0 (63’) Pacheco. 3-0 (74’) David Fuster.ÀRBITRE:Pérez Montero.T.G.:Molinero, Damián Suárez, Portillo, Faurlin, Paul Anton; Carlos David, Vadillo, Aguilera, Samu Sáiz.T.V.:Directa a Pacheco, quan ja l’havien substituït (85’).

El Getafe es va imposar amb solvència a l’Osca, en la tornada de la primera eliminatòria per pujar a primera, i es jugarà el tercer lloc d’ascens –després del Llevant i el Girona, que ho van fer per la via directa– contra el vencedor del duel entre el Tenerife i el Cadis, que juguen avui a l’Heliodoro Rodríguez López (1-0 per als andalusos en l’anada).

Després del 2-2 a El Alcoraz, el Getafe va avançar feina amb l’1-0 de Cala (36’) i va deixar molt afeblit l’Osca amb el 2-0, de Pacheco (63’). Els aragonesos van arriscar i, en una acció ràpida, David Fuster va acabar de resoldre l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)