2a divisió A

El Tenerife jugarà la final contra el Getafe

Fase d’ascens a primera. Els canaris, que havien igualat l’eliminatòria amb un gol de Gaku, van fer valer la millor classificació en la lliga per passar

TENERIFE 1 (0) CADIS 0 (1)

TENERIFE:Dani, Cámara, Sáenz, Germán, Camille, Aitor Sanz (Alberto, 70’), Gaku Shibasaki, Vitolo, Suso (Tyronne Del Pino, 78’), Amath i Choco Lozano (Omar Perdomo, 103’).CADIS:Cifuentes, Carpio, Aridane, Sankaré, Brian (Aitor García, 100’), Garrido (Abdullah, 67’), José Mari, Salvi (Ortuño, 82’), Aketxe, Álvaro i Cruz.GOLS:1-0 (34’) Gaku Shibasaki.ÀRBITRE:Areces Franco.T.G.:Als locals Cámara, Aitor Sanz, Germán; i als visitants Sankaré, José Mari, Aridane.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 21.700 espectadors a l’estadi Heliodoro Rodríguez López.

El Tenerife serà el rival del Getafe en l’eliminatòria final d’ascens a primera divisió (l’anada es disputarà dimecres i la tornada dissabte, tots dos partits a les 21 h). Després de l’1-0 al Ramón de Carranza –el Cadis va vèncer amb un golàs d’Ager Aketxe–, el conjunt dirigit per Pep Lluís Martí va aconseguir igualar l’encreuament gràcies a un gol del japonès Gaku Shibasaki, que va acabar resultant decisiu, ja que va permetre al Tenerife passar a la final fent valer la millor classificació en la lliga regular –els canaris van ser quarts i els gaditans, cinquens.

El partit va estar ple de tensió durant els noranta minuts i també en la pròrroga, en la qual el Cadis va empènyer de valent i va gaudir d’un grapat d’ocasions per tornar a capgirar l’eliminatòria. Finalment, però, l’equip d’Álvaro Cervera va acabar claudicant.

L’ÚLTIM PAS

L’anada de l’eliminatòria final es jugarà dimecres i la tornada, dissabte
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)