2a divisió FEF

El president del Gavà veuria amb bons ulls un conveni de filiació

A l’expectativa. Manuel Maniega afirma que el Barça no s’ha posat en contacte amb ell, però admet que si ho fa i la proposta és atractiva, facilitarà les coses i convocarà l’assemblea

Si el Barça B certifica l’ascens, el club té molt clar que vol un tercer filial i treballa amb la via d’arribar a un acord de filiació amb un altre equip català de segona B. Val a dir, això sí, que el club blaugrana s’haurà de moure amb molta celeritat, ja que hauria de deixar tots els tràmits tancats abans del 30 de juny. Un dels candidats que compleix amb el perfil del que busca el Barça és el Gavà, tot i que el seu president, Manuel Maniega, diu que encara no hi ha hagut converses. “Ningú no s’ha dirigit a nosaltres per dir-nos res”, diu el màxim dirigent de l’entitat del Baix Llobregat, que tot i això veu amb bons ulls la possibilitat: “Sempre que algun grup gran es fixa en tu, com a club petit estàs interessat a fer algun tipus de conveni, sobretot si la proposta és bona. Amb el Barça, a més, hi tenim una bona relació.”

El principal problema per al Barça és que si s’arriba a un acord, el Gavà l’hauria d’aprovar en una assemblea extraordinària que s’hauria de celebrar la setmana que ve. Això, en un panorama institucional convuls, ja que s’està articulant una oposició que fins i tot podria plantejar una moció de censura. Manuel Maniega, tot i admetre que està preocupat per aquest tema, confia que si arriba una proposta positiva, els socis ho aprovarien: “El tema del Barça seria benvingut, no crec que ningú digui que no sempre que l’oferta del Barça sigui bona.” Abans de tot això, però, Maniega ha de fer front a uns impagaments que, si no soluciona abans del 30, precipitarien un descens administratiu. Ell, però, està tranquil i afirma que l’empresari Hugo Grgona ja ha aconseguit liquiditat per pagar les mensualitats pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)