Girona

Riudarenes, llest de seguida

Per estrenar. Royalverd treballa a ritme accelerat perquè el Girona disposi dels camps de la localitat selvatana per als primers entrenaments de la temporada. La solució serà ràpida

El PGA és una solució molt òptima per al Girona, amb la construcció de dos camps i un edifici de serveis, però demana temps perquè serà impossible tenir-ho a punt abans de l’octubre, l’escenari més optimista. El Girona no vol qualsevol cosa com a solució temporal i, sense escatimar recursos, ha decidit accelerar una alternativa que ja havia rumiat. Tancat un acord amb l’Ajuntament de Riudarenes, el club de Montilivi ha encarregat a Royalverd –l’empresa que també està canviant de dalt a baix el terreny de joc de Montilivi– l’adequació urgent dels camps de la localitat selvatana. La previsió és que el Girona pugui programar els primers entrenaments de la pretemporada –s’hi posa el dilluns 17 de juliol– a Riudarenes.

Els operaris de Royalverd han accelerat i ja tenen del tot arrencada la gespa que hi havia al camp gros de Riudarenes, que es refarà per complet. S’hi plantarà una gespa híbrida, però diferent a la de Montilivi. La fórmula que s’aplicarà a Riudarenes és amb uns pans grossos que permeten un arrelament molt ràpid. En poc més d’una setmana s’hi pot entrenar amb normalitat, amb la qual cosa no hi ha d’haver cap problema per començar la pretemporada.

L’Ajuntament de Riudarenes ha arribat a un acord perquè el Girona tingui l’ús exclusiu del camp gros. La condició, més enllà que és el club el que assumeix tota l’obra, és que s’adeqüi també el camp petit, que és just al costat, i en el qual el Girona podrà treballar sempre que a les tardes l’alliberi per als equips de base del municipi. També hi ha en estudi el condicionament i millora dels vestidors que hi ha al costat dels dos camps de futbol. Riudarenes, on el Girona ja s’havia entrenat durant la primera etapa a segona A, en què va començar una itinerància que l’ha dut arreu de la demarcació, serà la seu dels primers entrenaments del conjunt blanc-i-vermell en l’estrena a primera.

NOVA FÓRMULA

El camp gros serà de gespa híbrida, amb uns pans que retallen el marge per trepitjar-la

PRIMERA PARADA

Tot esperant el PGA, la idea és poder començar la pretemporada a Riudarenes

ELS ACORDS

El Girona tindrà ús exclusiu al camp gros i parcial al petit, que també es condicionarà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)