2a divisió A

El Barça B comença a agafar forma

2a divisió A. El club va comunicar les baixes de Suárez, Borja, Gumbau, Xemi i Perea i va confirmar la continuïtat de Gerard un any més

Un cop paït l’ascens a segona divisió, el Barça ha començat a treballar en la plantilla per a la temporada que ve. Després de tancar la renovació d’Aleñá, sens dubte la principal prioritat, el club va anunciar les primeres baixes –Suárez, Borja, Gumbau, Xemi i Perea–, a banda de la continuïtat de Gerard López, que ja era un secret de domini públic.

No podia ser d’una altra manera després de l’ascens a segona divisió, i ahir el Barça va confirmar la renovació de Gerard López, que continuarà un any més a la banqueta del filial. El tècnic de Granollers liderarà la nova etapa del Barça B en la categoria de plata en la que serà la seva tercera temporada com a tècnic blaugrana. Els qui no l’acompanyaran en aquest nou camí seran el porter Suárez, els migcampistes Gerard Gumbau i Xemi i el davanter Perea, que acabaven el contracte i el club ha decidit no renovar-los. A més, el defensa Borja López tampoc continuarà a l’entitat blaugrana després que el jugador i el club arribessin a un acord per a la seva desvinculació. El central jugarà al Hajduk Split de Croàcia.

Així, el club ha confirmat aquesta setmana els primers moviments, entre els quals també hi ha el retorn d’ Ortolà a la porteria després d’una temporada cedit a l’Alavés. Ara, amb la continuïtat de Gerard López ja segellada a la banqueta, s’haurien de començar a accelerar els fitxatges.

Gabri i Quique també continuen

A banda de Gerard López a la banqueta del filial, el Barça també va confirmar ahir la continuïtat dels entrenadors dels dos equips que segueixen el Barça B en l’escala formativa: Gabri Garcia (Juvenil A) i Quique Álvarez (Juvenil B). Després d’aconseguir el campionat de lliga de la divisió d’honor i la lliga nacional juvenil, respectivament, l’entitat blaugrana ha decidit donar continuïtat als dos preparadors. D’altra banda, el club també va confirmar els entrenadors de tota la resta d’equips del futbol formatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)