2a divisió A

Coris jugarà a l’Osasuna cedit pel Girona

Acord. El jugador de Tossa militarà el curs 2017/18 a l’equip navarrès, que estarà dirigit per l’extècnic del Sevilla B Diego Martínez

Sebas Coris jugarà la temporada vinent en un equip que ha fet el camí a la inversa del Girona. L’Osasuna, que el curs passat estava a primera, serà el destí del jugador de Tossa de Mar, que buscarà al conjunt navarrès minuts i protagonisme amb l’objectiu de tornar a Montilivi la temporada 2018/19. Ahir el Girona i l’Osasuna van tancar la cessió del futbolista, que feia setmanes que tenia clar que volia resoldre el seu destí al més aviat possible.

Sebas Coris reforçarà un equip que serà sobre el paper un dels candidats a pujar a primera divisió. Els navarresos han canviat d’entrenador i han confiat la plantilla a un dels tècnics revelació de la temporada passada, Diego Martínez, que va conduir el Sevilla B a fer un notable curs a plata.

Sebas Coris ha posat un punt i seguit al Girona després d’haver disputat 71 partits a segona A, repartits en tres temporades. El futbolista, de 24 anys, va acabar la temporada de l’ascens amb 27 partits, 1.331 minuts i un gol. I tot i que Pablo Machín l’ha reconvertit al carril i l’ha utilitzat per la dreta i per l’esquerra, el tossenc ha manifestat que es veu més al mig del camp o a la mitja punta en un altre equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)