Nàstic

Futbol

Segona divisió A

Aposta per Sandro Toscano (Badalona)

Nàstic. El conjunt grana té lligada l’arribada del mitjapunta de 22 anys, un dels joves més destacats de segona B el curs passat

Només falten els últims detalls però el Nàstic ja s’ha decidit per adquirir un dels jugadors joves més interessants de segona divisió B. Si res no canvia fins a la signatura del contracte, Sandro Toscano es convertirà en jugador del conjunt tarragoní i debutarà oficialment com a jugador de ple dret a segona divisió A.

L’aposta del Nàstic per aquest jugador és ferma perquè Sandro tenia contracte en vigor amb el Badalona i el conjunt escapulat haurà de rebre una compensació econòmica. El jugador va signar el curs passat una vinculació per dues temporades amb el conjunt escapulat –amb una opció de recompra per part del Sabadell, el seu equip d’origen, astronòmica per a un equip de la segona B–. D’aquesta manera, el club i el jugador tindran premi a la gran temporada que el mitjapunta va protagonitzar el curs passat, en què es va convertir, amb 22 anys, en un dels puntals de l’equip (32 partits, 1.800 minuts i 6 gols) que va tocar amb la punta dels dits la promoció d’ascens (cinquè, 60 punts).

Amb tot, tenint en compte la seva condició de sub-23, Sandro és molt probable que tingui un dorsal superior al 25 i, per tant, que no ocupi fitxa de la primera plantilla. D’aquesta manera, el Nàstic s’assegura espai salarial i una plaça extra en el primer equip, malgrat que el jugador estarà en plena dinàmica de l’equip de Lluís Carreras.

Torna al Nàstic de Tarragona

Si s’acaba confirmant el fitxatge de Sandro pel Nàstic, significarà la tornada del jugador nascut a Itàlia a les files del conjunt grana. Sandro Toscano va jugar en les categories inferiors del Barça fins a arribar a cadet, en què va fitxar pel Nàstic. La seva gran projecció el va portar cap al Madrid, que en acabar l’etapa de juvenil el va deixar lliure i sense contracte. El Sabadell B, a tercera divisió, va ser el seu destí i d’aquí va passar al primer equip, a la segona B. El curs passat el conjunt arlequinat no va comptar amb ell i el va deixar marxar al Badalona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)