Girona

Futbol català

Acceleració a Riudarenes

Recta final. Comencen a instal·lar els pans de gespa al camp de la localitat selvatana, que estarà a punt per a la pretemporada del Girona. La idea del club és anar-hi després de l’estada

Sense haver pogut començar encara ni a fer obres al PGA, on preveu tenir habilitats a mitja temporada dos camps de gespa, el Girona ha trobat a Riudarenes una bona solució d’emergència per resoldre els problemes endèmics amb els camps d’entrenament, que s’havien convertit en un maldecap majúscul arran de l’arribada a primera divisió. Tancat de seguida un acord amb l’Ajuntament de Riudarenes per a la utilització de la zona esportiva, el club va encarregar a Royalverd l’adequació del camp gros de la localitat selvatana. Els treballs s’han anat accelerant, fins al punt que ahir a la tarda ja s’hi van començar a instal·lar els pans de gespa. El muntatge serà ràpid, qüestió de dies. I el camp estarà a punt si fa falta per al començament de la pretemporada, el dilluns 17, tot i que el club pensa més a anar-hi un cop hagi tornat de l’estada a Manchester.

Al camp gros de Riudarenes, que serà d’ús exclusiu per al Girona, s’hi instal·la una gespa híbrida, que no té les mateixes característiques que la que la mateixa empresa instal·larà a l’estadi de Montilivi. Els pans de gespa permeten un arrelament imminent, i el camp es podria començar a trepitjar la setmana que ve.

L’acord amb Riudarenes també preveu el condicionament del camp de dimensions més reduïdes, que el Girona també podrà trepitjar, però haurà de compartir l’espai amb els equips de base del municipi. La intenció del Girona és no només adequar els terrenys de joc de Riudarenes, sinó també els vestidors que hi ha al costat. Aquesta obra, naturalment, es demoraria més.

El Girona comença la pretemporada el dilluns 17 –tres dies abans hi ha programades les primeres proves físiques–, i al cap de tres dies ja se’n va cap a la ciutat esportiva del Manchester City, on farà una estada de preparació que s’allargarà vuit dies, amb dos amistosos previstos. Quan torni d’Anglaterra, i tot i que es planteja fer una altra estada molt més breu que la de Manchester, tindrà Riudarenes com una bona alternativa per entrenar-s’hi regularment.

DE SEGUIDA

La gespa, que és híbrida, es podrà començar a trepitjar la setmana que ve

MÉS OBRES

El Girona pensa anar-hi en tornar de Manchester i vol adequar els vestidors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)