3a divisió FEF

“Aniré contra Maniega per tots els fronts que pugui”

3a divisió. Óscar Mena diu que denunciarà el Gavà per totes les vies que calgui per cobrar el que els deuen a ell i al seu equip tècnic, tot i que el màxim dirigent del club afirma que hi ha un acord

Embolica que fa fort. Al Gavà ja fa mesos que no hi ha un dia tranquil. El club viu instal·lat en unes muntanyes russes i la normalitat no existeix. Ahir el vodevil va viure un dels seus episodis més moguts. Amb el club ja descendit per un deute de 50.000 euros als futbolistes, una xifra ridícula per a la categoria, el futur projecte a tercera divisió tampoc no està del tot clar. El descens administratiu ha estat per impagaments als jugadors, però el club continua devent diners al cos tècnic, a alguns treballadors, a Hisenda i a la Seguretat Social, i també a López Adán, amb el qual va perdre un judici.

Després de reunir-se l’1 de juliol amb el president Manuel Maniega i guardar un període de temps prudencial perquè el Gavà complís, ahir el tècnic de la temporada passada, Óscar Mena, va passar a l’acció i va explicar que denunciarà l’impagament del seu contracte i també les mensualitats que es deuen a la resta de treballadors. Això pot obrir un nou focus de problemes, ja que segons afirma Mena hi ha gent que no té contracte. “Dels set o vuit treballadors del club, només tres teníem contracte, la resta no, i aquesta és una situació irregular. Estic parlant amb l’advocat per denunciar-ho, perquè vull assegurar-me que ells també cobrin el que se’ls deu”, diu Mena, que creu que el que busca Maniega és minimitzar costos: “Ell vol que denunciï només la meva fitxa, pagar-me 15.000 euros i girar full, però jo, per dignitat, no ho faré, vull que cobri tothom.”

D’altra banda, si Óscar Mena denuncia la situació a la FEF, la inscripció de Joan Mármol com a tècnic perilla, i també la tramitació de llicències. En aquest supòsit, el nou projecte esportiu trontollaria. A tot això, el tècnic argentí diu que denunciarà el mateix Mármol. “Ell, el 10 de juny, ja estava treballant per al club, quan jo tenia contracte fins al dia 30”, relata Mena, que matisa: “No tinc res en contra de Mármol. De fet, crec que no sap on s’està fotent. Si el denuncio és per Maniega. Aniré contra ell per tots els fronts que pugui, perquè ens ha enganyat a tots.”

Una versió ensucrada

Manuel Maniega va analitzar ahir el descens administratiu i va atribuir-lo sobretot a la manca de flexibilitat de la FEF i l’AFE. “No han estat capaços de donar 24 hores per pagar a un club. No hi va haver cap oblit ni cap negligència per part nostra, simplement ens va fallar una transferència que estava prevista per a un dia determinat”, va dir el màxim dirigent blaugrana, que, respecte al deute amb Óscar Mena, es va mostrar optimista: “S’ha parlat amb ell per pagar-li i, pel que jo en sé, s’ha arribat a un acord.” El tècnic, és clar, ho desmenteix: “Encara estic esperant la seva trucada.” D’altra banda, Maniega no va voler parlar del nou projecte esportiu, ja que espera que sigui Mármol qui ho faci. Per demà hi ha programada una compareixença en què l’entrenador hauria d’exposar el projecte.

També denunciaré Mármol, que el 10 de juny ja treballava per al club i jo tenia contracte fins al 30. No tinc res en contra d’ell, és per Maniega
Óscar Mena
exentrenador del gavà
Maniega vol que denunciï només la meva fitxa, pagar-me 15.000 euros i girar full. Jo, per dignitat, no puc fer-ho, ha de cobrar tothom
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)