Barça B

Futbol

Segona divisió A

Gumbau salta a primera

Barça B. Després de desvincular-se del filial blaugrana, el migcampista de Campllong ha signat amb el Leganés per tres temporades amb la intenció de consolidar-se en la màxima categoria

Gerard Gumbau no ha trigat gaire temps a trobar equip. Dotze dies després que el migcampista de Campllong acabés la seva relació contractual amb el Barça sense intenció per part del club de renovar-lo, el Leganés va anunciar el seu fitxatge. Gumbau, un dels grans artífex de l’ascens a segona A del filial blaugrana el curs passat, farà el salt a primera divisió i el club, per ara , no té cap intenció de cedir-lo i el vol en la primera plantilla.

El Leganés va confirmar ahir el fitxatge de l’exmigcampista del Girona i del Barça B, que, a la tarda, ja es va entrenar a les ordres d’Asier Garitano. Gumbau va signar per tres temporades i arriba a la primera divisió després de tres anys en el filial blaugrana en què va debutar amb el primer equip (tres partits i 43 minuts la temporada 2015/16). Amb el filial, la temporada passada va ser una peça clau en l’esquema de Gerard López, gràcies a la seva arribada. En els 28 partits que va jugar (amb 25 titularitats i 2.277 minuts) va marcar vuit gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)