3a divisió FEF

Absències reveladores

3a divisió. El Gavà presenta el seu nou cos tècnic, Joan Mármol i Xavi Agustí, sense la presència de cap directiu, hores després que Maniega obrís la porta a la seva marxa

La pugna que van mantenir en els darrers dies el futur entrenador, Joan Mármol, i el futur expresident, Manuel Maniega, sembla que acabarà en victòria per a l’extècnic del Palamós. Les darreres 24 hores a Gavà així ho van constatar, tot i que, amb el president Maniega, res no està escrit. Ahir es va presentar públicament el cos tècnic del conjunt blaugrana per a la pròxima temporada, encapçalat pel mateix Mármol i per Xavi Agustí, sense que hi hagués cap membre de la junta directiva –ni Maniega– a la taula o a la sala de premsa. Tot plegat, hores després que el Gavà emetés un comunicat en què afirmava que la junta directiva estava disposada a “fer un pas al costat” i cedir a un altra junta directiva la gestió de l’entitat.

Les desavinences entre Joan Mármol i el president Maniega han estat constants al llarg d’aquesta setmana. Fins al punt que el fitxatge de l’entrenador perillava si el president no anunciava la seva renúncia al càrrec. El paper de l’empresa Huno, la que té la gestió esportiva i econòmica de l’entitat, s’entreveu decisiu en aquesta decisió, ja que, a més, va ser un representant d’aquesta empresa, Xavi Nolla, qui va presentar els nous entrenadors, sense cap membre de la junta directiva a la sala. “Les coincidències, coincidències són”, va evadir Mármol quan se li va preguntar sobre el fet que la seva presentació fos hores després que Maniega anunciés la seva marxa. La tònica de la roda de premsa, que havia estat convocada i anul·lada pel 30 de juny i per divendres passat pels estira-i-arronses entre el president i l’entrenador, va ser purament esportiva i ni Mármol ni Agustí van voler pronunciar-se sobre qüestions institucionals. El silenci a Gavà, ara mateix, és total, ja que fins i tot Maniega va refusar fer declaracions després d’anunciar una rendició amb condicionants. “Estem disposats a parlar per arribar a culminar un procés de canvi [...] Plantejarem com a condició sine qua non un projecte seriós i amb solvència econòmica que doni estabilitat al club”, resava el comunicat en què la junta directiva obria la porta a la renúncia. L’ambigüitat en aquestes condicions es resoldrà avui al vespre, quan Maniega i els seus traslladin quins supòsits exactes demanen per a la seva sortida al principal grup opositor, que ja s’havia gestat per intentar tombar l’actual president, després d’una temporada molt convulsa.

LES REACCIONS

Nosaltres vam començar a reunir-nos la mateixa setmana del 30 de juny, pensant que l’equip jugaria a segona B
Gavà és una gran plaça. Sense plantejar-nos objectius exactes, volem veure l’equip com més amunt millor
Iniciarem la pretemporada el dia 20 de juliol. Ja tenim prop de mitja plantilla tancada
Joan Mármol
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)