2a divisió FEF

A Gavà també roda

3a divisió. Paral·lelament a la solució institucional, l’equip de Joan Mármol va començar ahir la pretemporada amb 27 homes, la gran majoria a prova per fer-se un lloc en l’equip

Serà a tercera divisió però almenys ahir va tornar el futbol a Gavà. El nou projecte comandat per Joan Mármol va començar els entrenaments de la pretemporada a Can Tintorer, on es van reunir 27 futbolistes, la majoria dels quals a prova en la primera presa de contacte de l a temporada 2016/2017.

“Estic sorprès positivament. M’ha agradat el que he vist. Quan tens jugadors a prova és lògic que et puguis trobar amb jugadors de poc nivell, però no ha estat el cas. En general he vist molt de nivell”, va comentar Joan Mármol després de l’entrenament.

La sessió va incloure una llarga xerrada inicial del cos tècnic, uns tests físics per comprovar l’estat dels jugadors i, més tard, joc de possessió. “Sobretot estic molt satisfet de tornar a estar sobre la gespa. Després de dies de molta feina, tornar al futbol és molt satisfactori”, va admetre el tècnic.

Ahir el conjunt gavanenc va confirmar quatre fitxatges més: Domi Berlanga (exjugador del Sant Andreu), el gavanenc Miki Gustà (Castelldefels), Èric Martínez –central que el curs passat es va trencar els lligaments encreuats del genoll– i Ayoub, un prometedor porter que arriba del Mataró. A més, hi haurà una continuïtat ja que Diego Lamas, que el curs passat va jugar quatre partits a segona B, signarà la renovació. Per tant, el Gavà ja té dotze jugadors confirmats en la plantilla, en espera que arribin més incorporacions immediates que no necessàriament hauran de ser les dels jugadors que ahir hi havia a prova.

Diumenge que ve al matí a la Bòbila, en un partit d’entrenament, el cos tècnic traurà més conclusions i decidirà quins dels jugadors sobre els quals dubta es quedarà. A prova, hi ha noms com el d’Aarón Bueno –un extrem amb una àmplia trajectòria en el futbol català i que el curs passat va jugar al Santboià–, l’argentí Juan Cruz o l’holandès Jeremy Lemmens.

Maniega, present

Hi va destacar també la breu presència del president Manuel Maniega, però just abans de començar la sessió va marxar. El president continua en converses amb l’oposició per deixar el càrrec.

LES REACCIONS

Estic sorprès positivament. Quan tens jugadors a prova és lògic que et trobis amb jugadors de poc nivell, però no ha estat el cas
Molt satisfet de tornar a estar sobre la gespa. Han estat dies sobretot de molta feina extra
Joan Mármol
entrenador del gavà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)