Girona

futbol

múrcia

Vivi ja vesteix de blau

Presentat. El migcampista de Bescanó va parlar ahir per primera vegada com a jugador de l’UCAM després de rescindir amb el Girona

Albert Vivancos està vivint després de molts anys els seus primers dies sense la condició de jugador del Girona, després de rescindir dilluns el seu contracte. Ahir, el de Bescanó va ser presentat pel seu nou equip, l’UCAM, i va expressar les seves sensacions. “Feia tres anys que sortia cedit del Girona i tenia ganes d’afrontar nous reptes i buscar-me la vida, de manera que vaig decidir canviar de rumb”, va valorar Vivi.

El migcampista va assegurar que “tenia ofertes” i que “sempre hi ha més opcions”, però va dir que aquesta temporada jugarà on vol estar. Il·lusionat amb el projecte murcià, Vivi va assegurar que “hi ha un bon equip, però a segona B mai se sap què passarà”, i que, si es volen fer les coses bé, serà necessari “estar tranquils i intentar tenir regularitat per complir amb els objectius proposats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)