Barça B

Futbol

Copa Catalunya

Marc Cardona marca el camí

Copa Catalunya. El davanter lleidatà signa, en la segona meitat, els dos gols que permeten al filial blaugrana doblegar un Santboià molt seriós i accedir a la segona eliminatòria

SANTBOIÀ 0 BARÇA B 2

SANTBOIÀ:Rafa Leva (Álex Sánchez, 46’), Rubi (Jordi Mola, 46’), Cárdenas, Ivan Romano (Álex Ruiz, 46’), Gerard Rovira (Castell, 46’), Carlos Martínez, Collado, Gabi (Aitor Bilbao, 46’), Juanlu (Bellido, 24’), Pedro Bravo i Oriol Molins.BARÇA B:Varo, Palencia, Cucurella, Fali, Martínez (Cuenca, 65’), Sarsanedas (Alasana, 75’), Carles Pérez (Choco Lozano, 65’), Ruiz de Galarreta, Abel Ruiz (Paik, 75’), Vitinho (Oriol Busquets, 65’) i Marc Cardona (Dani Morer, 86’).GOLS:0-1 (58’) Marc Cardona. 0-2 (84’) Marc Cardona.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:Al local Rubi.PÚBLIC:Al voltant de mil espectadors a l’estadi Joan Baptista Milà.

El Barça no ho va tenir fàcil per vèncer el Santboià, seriós i ben disposat, però la qualitat de Marc Cardona va resultar decisiva i, gràcies als seus dos gols en la segona meitat (58’ i 84’), el filial blaugrana va derrotar l’equip del Baix Llobregat i accedeix a la segona eliminatòria de la copa Catalunya, on s’enfrontarà al Terrassa.

En el segon partit en 24 hores per a l’equip de Gerard López, i amb només sis canvis per la normativa de la competició, Fali va ser l’únic futbolista que va repetir titularitat respecte al duel, amb derrota, de Peralada. De seguida, el Barça B va portar el ritme del partit, però va topar ràpidament amb un Santboià que deixava pocs espais i estava atent a les cobertures. L’equip de Piti Belmonte, que aquesta temporada torna a tercera divisió, només va permetre que el filial blaugrana portés perill durant la primera mitja hora amb els xuts llunyans d’Abel i Ruiz de Galarreta. Més a prop del gol van estar els visitants amb una falta perillosa servida per Vitinho, que ningú va tocar i que Rafa Leva va rebutjar com va poder. Les interrupcions, i alguna petita fricció, no van permetre que el joc tingués gaire continuïtat. La millor ocasió del Barça B en la primera meitat va ser una doble rematada de Vitinho, de lluny, i d’Abel Ruiz, de més a prop, ben resoltes per Rafa Leva. L’acció ofensiva més destacada dels locals va arribar poc abans del descans. Va ser una centrada de Collado en què la pilota es va passejar per l’àrea petita, sense rematador.

Immillorable va ser la primera ocasió blaugrana de la primera meitat. Després d’un xut de Cucurella rebutjat per la defensa sobre la línia, la pilota va anar a parar a Sarsanedas, que, amb tot a favor per marcar, es va trobar amb la gran aturada d’Álex Sánchez, que en el descans havia substituït Leva. El porter local, però, no va poder fer res, poc després, en la rematada de cap, en un córner, de Marc Cardona des de la frontal de l’àrea petita. Álex Sánchez va mantenir amb vida el seu equip amb bones intervencions davant Oriol Busquets i Choco Lozano, però es va veure superat per Marc Cardona en un ràpid contraatac dels blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)