3a divisió FEF

Un bloc per a l’ambició

3a divisió. El Vilafranca ha renovat la meitat de l’equip amb “l’objectiu de millorar respecte al curs passat”, tal com afirma Ivan Moreno

La tercera divisió tindrà aquest any força favorits. Un d’ells és el Vilafranca, que després de caure en el play-off dues temporades seguides, aquest curs té la fita de tornar-ho a intentar. El seu tècnic, Ivan Moreno, no ho amaga. “És encara molt aviat, però el nostre objectiu serà millorar en tots els aspectes del joc i, si la temporada passada vam acabar quarts, aquesta intentarem fer un pas endavant”, explica l’entrenador, que el curs vinent tindrà una plantilla força renovada però equilibrada: la meitat dels jugadors continuen de la campanya passada i l’altra meitat són nous. “Hem tingut baixes importants, però amb els reforços estan ben cobertes”, diu Moreno, que, més enllà d’això, ha retingut futbolistes clau com ara el central Fontanils i els atacants Oribe i Aday (13 i 16 gols el curs passat, respectivament).

Ivan Moreno es marca objectius ambiciosos tot i ser conscient que l’espera una campanya difícil, ja que el llistó està molt alt. “Si la temporada passada ja dèiem que seria difícil, enguany, amb els descensos de segona B i els projectes que hi ha, encara ho serà més”, diu el tècnic tarragoní, confiat que l’experiència dels últims anys ajudi a assolir l’objectiu.

Vilafranca
Incorporacions (10):
Sergi Pérez i Joan Vives (Júpiter), David Acedo (Damm), Abel Rita (Europa), Ton Ripoll (Celta juvenil), Gonzo (Almudévar), Kike Tortosa (Leioa), Eric Alcaraz, Peque i Àlex Pla (Gavà).
Continuen (10):
Fontanils, Éric Via, Guti, Munta, Medina, Gerard Boira, Josep Díez, Óscar Hernando, Víctor Oribe i Aday.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)