Girona

Amb experiència a la Premier

Amb el fitxatge d’Aleix García el Girona incorpora qualitat al mig del camp. El jugador, nascut a Ulldecona, de 20 anys, es va integrar de ben jove a les categories inferiors del Vila-real, club amb el qual va debutar a primera divisió la temporada 2014/15 disputant els últims minuts contra l’Athletic a San Mamés. García també va tenir participació amb el filial groguet a segona B (deu partits en dos cursos), abans que el Manchester City se l’endugués a terres angleses l’estiu del 2015 per seguir de ben a prop la seva projecció. Aleix va començar jugant en els equips inferiors del club citizen, però de seguida va cridar l’atenció dels tècnics del primer equip –va ser un dels candidats al premi al millor futbolista jove–, amb Pep Guardiola com a principal valedor. Després d’incorporar-se a l’estructura del City el tècnic de Santpedor va seguir les evolucions del jove futbolista en la pretemporada i el va fer debutar amb el primer equip el febrer del 2016 disputant els 90 minuts contra el Chelsea en la FA Cup. La temporada passada García també va tenir participació en la mateixa competició i en la copa de la lliga (va marcar un gol), a més de complir el somni de debutar en la Premier League disputant 75 minuts repartits en quatre partits.

Amb una tècnica individual exquisida, Aleix es troba còmode en diferents posicions del mig del camp, i és que tant pot desenvolupar funcions més ofensives com també treballar en defensa. En principi la principal competència de García seran els tres futbolistes gironins de la plantilla, Granell, Pere Pons i Eloi, això a l’espera de saber si arriba algun fitxatge més en aquesta posició.

LA FITXA

Aleix García Serrano
Ulldecona, 28-06-1997 (20 anys) Migcampista Alçada: 1,73 metres Pes: 68 kg
TRAJECTÒRIA
13/14
Vila-real B (2a B) 3 p. 0 g.
14/15
Vila-real B (2a B) 7 p. 0 g.
14/15
Vila-real (1a) 1 p. 0 g.
15/16
Manchester City (U21) .
16/17
Manchester City (PL) 4 p. 0 g.
16/17
Manch City sub-23 4 p. 0 g.
17/18
Girona (1a divisió) ? 5 partits a la UEFA Youth League amb l’equip juvenil. També participa en la FA Cup i la copa de la lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)