3a divisió FEF

Maniega anuncia la dimissió irrevocable

3a divisió. La pressió interna i externa aboca el màxim mandatari del Gavà a abandonar el càrrec. El pròxim pas seran les eleccions

A batzegades i imprevisible està sent la sortida de Manuel Maniega del Gavà. El club va enviar ahir un comunicat públic, datat del 24 de juliol, en què anunciava la seva dimissió “irrevocable” i que aquesta es faria efectiva l’1 d’agost. El president, doncs, fa dies que va cedir a les pressions externes (de la massa social) i internes (de l’empresa Huno) i ha executat la seva marxa.

Maniega ha acabat sucumbint davant la força que ha fet la massa social del Gavà i també de l’empresa que, per contracte, s’encarrega de la gestió de l’entitat. El 16 de juliol passat la junta directiva va reconèixer que estava decidida a fer “un pas al costat” si algú agafava les regnes amb un projecte “seriós i amb solvència econòmica”. Però ningú ha pogut acreditar cap projecte perquè Maniega ha fet passes amb comptagotes. La principal qüestió és el deute del club en els últims anys, malgrat que ara mateix no es pot quantificar, ja que es dubta de l’existència d’una comptabilitat al dia. En qualsevol cas, sí que està acreditat un deute d’uns 100.000 euros amb l’EF Gavà i un de semblant amb la Seguretat Social i Hisenda, tot i que la quantitat exacta d’aquest darrer no està confirmada.

El proper pas per al Gavà serà la convocatòria d’eleccions i, de moment, només hi ha un grup que estudiarà la possibilitat de presentar-s’hi. Aquest grup ha estar la principal oposició que ha tingut el president en els últims mesos de gestió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)