2a divisió A

futbol

nàstic

Uche renova fins al 2019 i es reincorpora a l’equip

Nàstic. El davanter es queda després de no haver aconseguit una proposta millor

El Nàstic solucionarà una de les seves necessitats en el mercat, l’arribada d’un davanter centre, apel·lant al que ja tenia. Ikechukwu Uche es reincorpora al conjunt grana i renova fins a l’any 2019, un acord que el club i el davanter ja tenien embastat el mes de juny passat, però que s’havia d’acabar signant s amb la condició que no trobés una altra oferta que li satisfés. Uche es va incorporar ahir als entrenaments amb el grup després d’un mes absent buscant ofertes. El davanter, representat per Promoesport, ha escoltat propostes de l’estranger, i el Recreativo, de segona B, també hi va parlar, però finalment ha decidit continuar de grana. Amb la incorporació d’Uche, i amb la possible arribada de Jean Marie Dongou, el Nàstic tancarà els reforços en la parcel·la ofensiva.

Uche va acabar sent una peça molt important en la salvació del Nàstic la temporada passada. Els tres gols en els últims tres partits van ser vitals perquè els grana mantinguessin la categoria. Tot i això, els registres del nigerià van ser discontinus, ja que va disputar 24 partits (1.400 minuts) i va marcar vuit dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)