2a divisió FEF

Boris Garrós tria el Recre

2a divisió B. El davanter barceloní, màxim golejador la temporada passada del grup tercer, signarà per una temporada, més una d’opcional, si l’equip andalús puja a segona divisió

S’ha fet esperar, però Boris Garrós ja ha decidit la seva destinació. El davanter barceloní, que va ser el màxim golejador del grup tercer de la segona divisió B amb 25 gols, jugarà en el Recreativo de Huelva la temporada vinent. El davanter ha escollit aquesta destinació, al grup andalús de la segona B, després de les nombroses ofertes que ha rebut. A més, ho ha fet signant un contracte d’una temporada més una altra d’opcional: si el degà del futbol espanyol puja a segona divisió, renovarà automàticament.

Boris ha estat el nom més cobejat de tota la categoria durant aquest mercat d’hivern amb ofertes de la gran majoria d’equips més potents de la categoria de bronze. Fins i tot, el davanter va rebre propostes de l’estranger. El barceloní –un dels principals artífexs de la salvació del Gavà als terrenys de joc el curs passat– s’ha decidit per un equip ambiciós que, tot i que el curs passat es va salvar miraculosament de la desaparició, enguany s’ha decidit a fer un equip ambiciós per aspirar a l’ascens de categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)