2a divisió A

Destrucció contínua

3a divisió. El Gavà es presentarà en la primera jornada a Terrassa amb dos porters i deu jugadors de camp, tres dels quals estan lesionats. “La precarietat és absoluta”, diu Joan Mármol

Ni la marxa de Manuel Maniega ni el descens administratiu ha pogut aturar l’espiral autodestructiva del Gavà. Avui s’escriurà un nou capítol en la funesta història recent del conjunt del Baix Llobregat quan es presenti amb dotze jugadors al partit que ha de disputar a Terrassa. El conjunt blaugrana només ha pogut inscriure dos porters i deu jugadors de camp, tres dels quals estan lesionats.

Ni Aarón Bueno ni Domi, amb trencaments musculars, ni Álvaro Fernández, amb un os de la mà trencat, jugarien en unes altres condicions però la plantilla i Mármol es van reunir ahir i van acordar presentar-se a l’Olímpic. “Estem en una situació de precarietat absoluta. No en tenim ni per embenar els porters per poder entrenar-se”, manifesta l’entrenador del Gavà, que va començar amb molta il·lusió el projecte però que, un mes després, està desesperat. Mármol, a més, s’ha quedat sense el seu principal suport, el segon entrenador, Xavi Agustí, que va dimitir divendres. El club ja no ha pogut fer front al pagament de la primera mensualitat i el segon entrenador, que va posar tants esforços com el mateix Mármol per tirar el projecte endavant, se n’ha cansat i ha decidit tirar pel dret i tornar a casa.

Qui mana?

Amb Maniega dimitit i la presidència recaiguda en Vicenç Giménez, antic vicepresident, que a efectes pràctics tampoc exerceix, qui regeix ara el club és Huno. Aquesta empresa, que té contractualment els poders del club i que està gestionada per Hugo Grgona, va establir una estructura molt dèbil amb un director esportiu, Pablo Nazabal, i poca cosa més. Un fet que ha provocat un caos absolut en l’aspecte organitzatiu i, el que és més important, cap finançament per fer la plantilla ni per afrontar el dia a dia de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)