3a divisió FEF

futbol

3a divisió

Justícia per començar

Poques diferències. L’Europa reacciona ràpidament al gol del Cerdanyola i iguala un partit equilibrat en domini i ocasions de gol

cerdanyola 1 europa 1

CERDANYOLA:Miguel Ramos, Dani Martí, Alberto, Javi Gonzalez, Pujol, Rubén, Didi (Roger 63’), Juli (Montoro 74’), Demba, Pau Lopez, Aliaga (Edgar 86’).EUROPA:Fer, Dani Pujol, Rubén, Cano, Tena (Civil 82’), Uri, Raillo, Alberto, Javi Navarro (de la Torre 65’), Varona (Prat 70’), David Jiménez.GOLS:1-0 (25’) Didi, de penal. 1-1 (38’) David Jiménez.ÀRBITRE:Robas Bondia.T.G.:als visitants Fer, Tena i Uri González.T.V.:al visitant Alberto (93’) per vermella directa.PÚBLIC:uns 200 espectadors a Les Fontetes.

El Cerdanyola i l’Europa van establir un repartiment de punts prou just per les sensacions vistes al terreny de joc.

Els de Toni Carrillo van estar ben situats en la gespa creant perill al contraatac contra un Europa que aprofitava les accions a pilota aturada i les llargues possessions per intentar arribar a la porteria de Miguel Ramos. Tot i així, qui va colpejar primer va ser el Cerdanyola (25’), executant un penal generat per la indecisió de la defensa escapulada. Però l’alegria dels locals va durar poc i al cap de deu minuts, David Jiménez, amb una rematada des de lluny, va fer l’empat.

En el segon temps, la voluntat de dominar el mig del camp no va deixar veure gaires ocasions. La majoria, però, van anar a càrrec d’un Cerdanyola que va poder mantenir el nivell físic gràcies als relleus. Tot i així, el resultat no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)