3a divisió FEF

Poc perill i cap gol

3a divisió. El Sant Andreu i el Santboià van signar taules d’una manera justa, ja que no van ser capaços de generar ocasions clares

sant andreu 0 santboià 0

SANT ANDREU:Segovia, Llamas, Juanma (Méndez, 72’), Carroza, David López, Joel, Guerrero, Alfred (Ferran, 78’), Josu, Óscar Muñoz i Elhadji.SANTBOIÀ:Rafa Leva, Rubi, Mario, Cárdenas, Castell, Carlos González (Álex Ruiz, 87’), Aitor Bilabo, Collado, Gabi, Oriol Molins (Bellido, 83’) i Romano (José, 70’).ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:als locals Carroza, David López, Guerrero, Alfred i Ferran; i al visitant Rafa Leva.T.V.:al visitant Aitor Bilbao (79’), per doble amonestació.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.COMENTARI:El Sant Andreu i el Santboià van repartir-se el botí d’una manera justa, ja que cap dels dos va ser capaç d’obrir la llauna en un partit en què gairebé no hi va haver ocasions de gol. Val a dir, això sí, que d’entrada els visitants van començar forts i van avisar amb un xut de Gabi que va estavellar-se al pal (2’). A poc a poc, el conjunt de casa va anar millorant, però en cap moment va aconseguir fer un futbol vistós i Rafa Leva gairebé no va haver d’intervenir. Després de la represa el Sant Andreu va dominar, però li va faltar profunditat i marcar va ser una missió impossible. De fet, en les poques ocasions que va crear, va topar amb la bona resposta de Rafa Leva. D’altra banda, ahir va debutar amb el Santobià José, que arriba procedent precisament del Sant Andreu.
g.p.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)