3a divisió FEF

“El que passa aquí és surrealista, visc angoixat”

3a divisió. Joan Màrmol denuncia la situació precària que viu a Gavà després de presentar-se al camp del Terrassa amb tan sols deu jugadors de camp, tres dels quals lesionats, i dos porters

El despropòsit és el pa de cada dia al Gavà. Ni tan sols la marxa de Manuel Maniega ha fet que la situació institucional s’hagi estabilitzat. La precarietat continua i el seu entrenador, Joan Màrmol, va esclatar després del partit a Terrassa, on l’equip, amb lesionats jugant i sense recanvis, va caure 3-0. Abans de començar a relatar la situació esperpèntica que viu, però, va voler elogiar la tasca dels seus homes i va relatar amb quines condicions van jugar: “Sergi Caballero va acabar amb el colze fora; Aarón, amb quatre grapes al cap, un trencament i el nas trencat; Domi també tenia un trencament; Álvaro, el metatarsià trencat i un pinçament; i el porter suplent jugant...” El resultat de tot plegat, doncs, va ser prou digne: “Teníem l’opció de venir, jugar amb dos pebrots, i és el que hem fet.”

La situació institucional continua sent precària. “És una vergonya tot el que estem passant, en els dinou anys que fa que entreno mai havia viscut una cosa similar, això és un desgavell total”, va dir Màrmol, que explica que la situació l’està desgastant personalment: “No puc ni dormir per l’angoixa.” L’entrenador, de fet, se sent utilitzat pels gestors del club: “M’han fet servir per treure un president que no hi havia manera de fer fora; m’ho han venut de conya, però en la jornada 1 només tinc dotze jugadors i tres estan lesionats. A més, n’hem perdut quatre per a la setmana que ve.”

Màrmol, d’altra banda, s’ha hagut d’implicar personalment en totes les gestions administratives. “He hagut d’imprimir jo les fitxes per venir a jugar”, va dir el tècnic, que va afegir: “A Palamós em queixava de petites coses, però el Palamós, al costat del Gavà, és el Bayern de Munic.” El futur, amb tot, està enlaire, tal com exposa el mateix Màrmol: “El segon entrenador no cobrava i va marxar, jo tampoc he cobrat. O hi ha un gir radical o això no se sustenta de cap manera.”

A mi m’han utilitzat per treure un president que no hi havia manera de fer fora. Després, arriba la jornada 1 i tinc dotze jugadors
A Palamós em queixava de petites coses, però allò, al costat del Gavà, és el Bayern de Munic
Joan Màrmol
ENTRENADOR DEL GAVÀ
És una vergonya tot el que estem passant, fa dinou anys que entreno i mai havia viscut una cosa similar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)