2a divisió A

futbol

2a divisió a

Arribades confirmades

Últims reforços. El Nàstic va anunciar ahir la incorporació de Dongou per a les quatre pròximes temporades i el Reus va oficialitzar el fitxatge de Juan Domínguez, que signa per tres

Tant el Nàstic com el Reus van confirmar ahir dues operacions que ja s’havien donat per fetes i que ahir es van acabar de formalitzar. Per una banda, el Nàstic va fer oficial la incorporació, per quatre temporades, de l’atacant camerunès Jean Marie Dongou, de 22 anys i amb experiència a segona A amb el Barça B, amb el qual va debutar amb 16 anys, i el Saragossa, club en què va tenir com a tècnic l’actual entrenador grana, Lluís Carreras. Dongou, un atacant ràpid i potent que juga sobretot com a segon punta o a la banda, s’incorporarà a l’equip quan es recuperi del tot –en principi a l’octubre– de la lesió en un genoll que arrossega des de la temporada passada.

El Reus, per la seva banda, va fer oficial el fitxatge per tres temporades del mig creatiu de 27 anys Juan Domínguez, que prové del Deportivo, en el qual va jugar cinc anys a primera divisió, i que el curs passat va jugar cedit al Mallorca (30 partits).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)