El Castelldefels se n’aprofita

Molta feina. Amb un equip encara a mig fer, el Gavà és incapaç de plantar cara en el debut a casa i cau amb contundència per segon partit consecutiu

GAVÀ 0 CASTELLDEFELS 6

GAVÀ:Pol Busquets, Salinas, Nacho Ruiz, Eric, Javi Iglesias, Rodergas (Diego Lamas, 78’), Sgrò, Pipo (Xavi Liébanas, 78’), Aarón Bueno, Domi (Caballero, 64’) i Álvaro.CASTELLDEFELS:Manu, Juanito, Joan Castillo, Kilian, Alegre, Bermúdez, Kevin, Pedro Bilbao, Aumatell (Cabré, 82’), Santi Triguero (Òscar Uroz, 70’) i Joel Lasso (Sergi Duran, 78’).GOLS:0-1 (7’) Aumatell. 0-2 (48’) Juanito. 0-3 (57’) Joel Lasso. 0-4 (87’) Uroz. 0-5 (90’) Cabré. 0-6 (93’) Sergi Duran.ÀRBITRE:Morros Monge.T.G.:Als locals Pipo i Aarón Bueno, i al visitant Alegre.

La situació a Gavà és dramàtica. Tot i que Joan Mármol va poder comptar amb algun efectiu més a la banqueta respecte de la primera jornada –al llarg de la setmana, es va poder tramitar la fitxa de Salinas, Rodergas i Pipo, tots tres titulars–, l’equip encara és a mig fer i poc va poder fer contra el Castelldefels, molt superior, sobretot en la segona meitat. El partit ja es va posar de cara al conjunt mariner quan, en el minut 7, Aumatell va inaugurar el marcador en rematar un córner. Després del gol, Santi Triguero va tenir una magnífica oportunitat per ampliar la renda en un un contra un davant el porter local (22’). Tot i la superioritat visitant, en el segon tram de la primera meitat, el Gavà es va estirar i va aconseguir inquietar la porteria de Manu Martín. Un miratge, perquè, en tornar del descans, només es va veure un equip sobre el terreny de joc: el Castelldefels. Just començar, Juanito va aprofitar una pilota morta per fer el 0-2 (48’) i decantar totalment el partit. En el 57’, Joel Lasso va aprofitar una errada de Salinas per batre el porter amb una preciosa vaselina i, els últims minuts, Uroz, Cabré i Sergi Duran van tancar una golejada d’escàndol que posa encara més de manifest l’estat precari de la situació del Gavà. En dos partits, els blaugrana sumen dues derrotes, nou gols encaixats i cap a favor.