2a divisió A

El Reus i el Nàstic empaten el primer derbi (1-1)

2a divisió A. Gus Ledes ha avançat els locals de falta en la primera part (22’) i Maikel Mesa ha fet la igualada en la segona (58’)

El Reus i el Nàstic han empatat el primer derbi de la temporada, tens, igualat i viscut amb rivalitat i esportivitat (1-1). Gus Ledes ha avançat l’equip roig-i-negre en la primera meitat (22’) i, en la segona, Maikel Mesa ha fet el gol de l’empat (58’).

El Reus ha tingut el control de la primera meitat, i l’encert. Ha sigut una acció puntual la primera decisiva. Gus Ledes ha servit una falta llunyana, a la dreta de l’atac roig-i-negre, la típica per ser penjada a l’àrea. La pilota ha agafat potència i direcció i ha sorprès Dimitrievski avançat, a mitja sortida, i quan ha volgut reaccionar per desviar la trajectòria de l’esfèrica ha sigut tard. El Reus s’ha mostrat contemporitzador fins al descans i el Nàstic s’ha estirat però li han faltat idees.

El panorama ha canviat en la segona part amb el gol de l’empat, de Maikel Mesa en aprofitar un córner rebutjat al segon pal, on ha superat Edgar Badia amb una volea. Amb més ritme ofensiu, els dos equips han tingut ocasions per marcar, la més clara de les quals ha estat el penal provocat pel local Ricardo Vaz i fallat per Querol, que ha trobat l’aturada de Dimitrievski. El ritme, però, ha baixat molt en els últims minuts, amb els dos equips conformes amb l’1-1.