El Vilafranca torna a salvar un punt ‘in extremis’

Merescut. El gol d’Aday en el 91’ va ser el premi just en un duel força igualat

REUS B 2 VILAFRANCA 2

REUS B:Sillero, Márquez, Gonzalo, Miranda, Guerrero, Modest, Miravent, Marcel, Dome (Cholo, 63’; Torre, 68’), Xavi Fabra i Ernest Forgas (Roger, 80’).VILAFRANCA:Eric Alcaraz, David (Acedo, 80’), Sergi Pérez, Medina, Via, Àlex Pla (Vives, 84’), Boira, Oribe, Sardà (Kike Tortosa, 63’), Abel Rita i Aday.GOLS:1-0 (8’) Marcel. 1-1 (11’) Boira. 2-1 (27’) Gonzalo. 2-2 (91’) Aday.ÀRBITRE:Rodríguez Enrique.T.G.:Als locals Miranda, Márquez, Dome, Miravent i Modest, i als visitants Oribe, Àlex Pla i Sergi Pérez.COMENTARI:Repartiment de punts entre el filial del Reus i el Vilafranca en un duel força igualat. Els roig-i-negres, però, van tenir a tocar el seu primer triomf a tercera, però, com en el partit de la setmana passada, els penedesencs van salvar l’empat en el darrer sospir. En aquesta ocasió, va ser Aday qui va fer el 2-2 en la sortida d’un córner. Abans d’aquest gol, el partit havia començat força animat amb una diana per banda en els primers deu minuts: va ser Marcel qui va obrir la llauna, però els d’Ivan Moreno no van trigar a reaccionar i Boira va empatar tres minuts després. Abans d’acabar el primer temps, Gonzalo va tornar a avançar els locals (27’), però, en la segona, el Vilafranca va sortir amb tot a buscar l’empat. Per ocasions, el gol hauria d’haver arribat molt abans, però no va ser fins al minut 91 que Aday va trobar el premi a la insistència i va salvar un punt.